کسب مقام اول مسابقات ملی کارون کاپ 96 توسط تیم رباتیک دانشکده فنی مهندسی دانشگاه رازی - display-page

گزارش عملکرد تیم رباتیک دانشکده فنی مهندسی دانشگاه رازی در مسابقات ملی کارون کاپ ۱۳۹۶

درباره کارون کاپ:

مسابقات فنی کارون با میزبانی سازمان آب و برق خوزستان با همکاری شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی کارون بزرگ و زنجان بنانیان از صنعت جنوب در طول دوره های 72-72 بهمن 1396  در محل دروازه های شهر اهوازبرگزار شد.

رویدادهای اصلی و ویژه این رویداد:

1- 13 لیگ مختلف وجود دارد

2 -ارائه نمایشگاه دستاوردهای علمی و صنعتی مسابقه

3 -سازماندهی کارگاه های تخصصی همراه با برگزاری مسابقات

4 برگزاری کارگاه های آموزشی برای تبدیل دانش به کسب و کار

بیش از 300 تیم پیش از ثبت نام وجود داشتند که در نهایت 193 تیم شرکت کردند، که در مسابقات رباتیک از نوع خود بی نظیر است. همه شرکت کنندگان در این رقابت برای اولین بار در تاریخ برگزاری مسابقات رباتیک در کشورکه توسط سازمان برگزار شده اند شرکت نمودند. بیش از 500 میلیون ریال توسط تیم های انتخاب شده در این مسابقات حمایت شد. سطح کیفی مسابقات بسیار بالا بود و برای اولین بار در مسابقات روباتیک کشور، سه مؤسسه بین المللی اروپایی، از طریق نظارت بر مسابقات، شرکت کنندگان را با اعتبار معتبر به اشتراک گذاشتند. در همان زمان، کارگاه های آموزش تخصصی و نمایشگاه محصولات روباتیک برگزار شد.
مسابقات تیراندازی بمب افکن های بدون سرنشین (بیرونی بیرونی در فضای باز) با هدف ارزیابی توانایی های وسایل نقلیه هوایی و کاربرد آنها در موضوعات نظیر معماری و سناریوهای آتش سوزی و امداد رسانی است. ربات یک ربات چهارگانه هلی کوپتر است که توسط یک اپراتور به صورت دید غیر مستقیم هدایت می شود و توسط دوربین یک ربات نصب می شود. ربات توانایی پردازش تصاویر و خواندن کدهای QR و مکان های فرود، و همچنین توانایی شناسایی تلفات (نجات دهنده ها) را بر روی زمین، حمل وزن و تحویل آن به محل مورد نظر دارد. در دور دوم مسابقات (فوریه 2009)، تیم RoboRazi از دانشکدۀ فنی مهندسی دانشگاه رازی کرمانشاه، به رهبری آقای فرزاد مظفری، در مسابقه رباتیک در پرنده ی جنگی UAV، جایگاه اول را در میان تیم های شرکت کننده از دانشگاه ها مختلف  کسب کرد. این مسابقات به ترتیب تیم های دانشگاه اصفهان و تبریز به ترتیب دوم و سوم شدند.