نشست هیات مدیره و مدیران گروه های آموزشی دانشکده فنی مهندسی با هیات رئیسه و مسئولین مجتمع جهان فولاد غرب

اولین نشست دانشکده فنی مهندسی با حضور هیات مدیره، مدیران گروه های آموزشی دانشکده فنی مهندسی، هیت رئیسه و مسئولین مجتمع جهان فولاد در روزیک شنبه مورخ  1398/10/08  در محل مجتمع جهان فولاد برگزار گردید.

در ابتدا آقای مهندس جهانبخش شکری رئیس هیات مدیره مجتمع جهان فولاد ضمن خوش آمد گویی به مدعوین ، در خصوص  بیست سال سابقه همکاری این مجتمع با دانشگاه نکاتی را مطرح و این ارتباط را لازمه پیشرفت صنعت در استان بیان نمودند. وی جهت ایجاد ارتباط بین صنایع و دانشگاه و انتقال تجربیات به دانشجویان، ایجاد تعامل و جلسات مشترک بین اعضای خانه صنعت و دانشگاه را پیشنهاد نمودند.

آقای شکری هدف  این نشست را تبادل نظر، تعامل با اعضای محترم هیات علمی در راستای حل مشکلات صنایع استان و استفاده از علم و تجربه دانشگاهیان دانستند و در این خصوص پیشنهاد برگزاری سمیناری مشترک با همکاری دانشگاه رازی در حیطه مسائل تخصصی این مجتمع را مطرح نمودند ایشان همچنین در زمینه ساخت ماشین الات در مجتمع فولاد غرب  وانجام فعالیتهای دانش بنیان با استفاده از دستاوردهای پژوهشی اعضای  هیات علمی دانشگاه تاکید نمودند.

در ادامه آقای دکتر محسن حیاتی ریاست محترم دانشکده فنی مهندسی ضمن تشکر از هیات مدیره جهان فولاد، از همکاری با صنایع در جهت رفع مشکلات استان ،  کار آفرینی  و اشتغالزایی اظهار خرسندی نمودند. وی در این راستا به معرفی دانشکده فنی مهندسی پرداختند و در خصوص همکاری هایی که این دانشکده در گذشته با صنایع داشتند  نکاتی را بیان نمودند . درادامه افزودند با مطرح نمودن مشکلات و مسائل صنایع مجتمع جهان فولاد در قالب طرحهای پژوهشی و نیز سوق دادن موضوعات  پایان نامه های دوره های کارشناسی ارشد و دکتری در رفع برخی مشکلات و مسائل مطرح شده  به صورت هدفمند قابل دسترس خواهد بود.

ایشان افزودند در خصوص همکاری بیشتر دانشکده فنی مهندسی با مجتمع جهان فولاد  دانشجویان دانشکده فنی مهندسی را جهت گذراندن دوره کارآموزی به مجتمع جهان فولاد اعزام خواهند نمود و برای ایجاد انگیزه در دانشجویان  برای آینده شغلی از کار آفرینان موفق خانه صنعت در خصوص ارائه واحد کارآفرینی در دانشکده فنی مهندسی دعوت به عمل خواهد آمد.

در ادامه اعضای محترم هیات علمی ، هیات مدیره و  مسئولین مجتمع جهان فولاد  به معرفی خود پرداختند و  نقطه نظرات وایده های خود را  در خصوص تعامل و ارتباط دانشگاه و صنایع را بیان نمودند.

هیات مدیره جهان فولاد هدف از این تعامل  را دستیابی به برنامه های علمی و عملی توسط اعضای محترم هیات علمی در جهت عملکرد بهتر مجتمع ، رونق تولید، رفع مشکلات صنایع ، کار آفرینی و اشتغالزای عنوان نمودند و پیشنهاد نشست اعضای محترم هیات علمی با انجمن خانه صنعت در جهت رشد و توسعه بیشتر صنایع را مطرح کردند.

درخاتمه اعضای هیات علمی به همراه هیت مدیره جهان فولاد  به بازدید از واحدهای کارخانه پرداختند . در بازدید آقای دکتر محسن حیاتی پیشنهاد تشکیل تیمهای تخصصی با حضور اعضای هیات علمی  و مسئولین واحدهای مجتمع جهان فولاد را ارائه نمودند .