نشست هم اندیشی هیئت مدیره کانون صنفی با هیئت رئیسه و اعضای محترم هیئت علمی دانشکده فنی مهندسی روز دوشنبه مورخ 1398/09/18 ساعت 10:30 در سالن شورای دانشکده برق و کامپیوتر برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر محسن حیاتی ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه از هیئت مدیره شورای صنفی دعوت نمودند در خصوص وظایف، اهداف و اولویت های شورای صنفی توضیحاتی بیان نمایند.

در ادامه آقای دکتر هومن سالاری ضمن تشکر از هیئت مدیره پیشین شورای صنفی و ریاست دانشکده فنی مهندسی در خصوص اساسنامه ، اهداف شورا و برنامه های در دست اجرا که شامل تجلیل از بازنشتگان، تور کرمانشاه گردی و بحث ونشست در خصوص آینده آموزش عالی مطالبی بیان نمودند. وی افزود در راستای ایجاد همدلی و هماهنگی بین اعضای هیئت علمی و بهبود وضغیت معیشتی اعضا کمیسیونهایی تشکیل گردیده است که در سه زمینه  امور رفاهی و فرهنگی، آموزشی و تحصیلات تکمیلی و پژوهشی فعالیت دارند،  که شرکت اعضای هیئت علمی در این کمیسیونها در رسیدن به اهداف پیش بینی شده شورا موثر خواهد بود.

در ادامه اعضای محترم هیئت علمی پیشنهادات ، نقطه نظرات، انتقادات و مطالبات خود را در خصوص شورای  صنفی جهت پیگیری مطرح نمودند.