نشست هم اندیشی معاونت و مدیران محترم آموزشی دانشگاه رازی با اعضای شورای دانشکده فنی و مهندسی در خصوص نظام رتبه بندی ملی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC

نشست هم اندیشی معاونت و مدیران محترم آموزشی دانشگاه رازی با اعضای شورای دانشکده فنی و مهندسی در 28 مهر ماه 1399 در سالن جلسات دانشکده برق و کامپیوتر به صورت حضوری  در خصوص نظام رتبه بندی ملی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC  برگزار شد .

در این جلسه آقای دکتر محسن حیاتی رئیس دانشکده فنی و مهندسی ضمن خیر مقدم به مهمانان با اشاره به مطالبی که در جلسه قبل شورای دانشکده در خصوص معیارهای رتبه بندی  ISCبرگزار شده بود مطالبی را عنوان نمودند . وی اضهار داشت که مدیران محترم گروه های آموزشی لازم است در جهت ارتقا جایگاه دانشگاه و تحقق اهداف تعیین شده در گروه های آموزشی با ایجاد کارگروه و تلاش در جهت افزایش مشارکت طلبی اعضای هیأت علمی ضمن مشخص نمودن سهم هر عضو هیأت علمی در گروه آموزشی اقدام به فعالیتهایی از جمله افزایش کارگاه های مهارت افزایی، ارائه دروس اختیاری مرتبط و بررسی نظام رتبه بندی در جلسات گروه اقدام نمایند .

در ادامه آقای دکتر علی سلیمی معاونت محترم آموزشی دانشگاه با اشاره به  نظام رتبه بندی ISC  وشاخص های کیفی آموزش مطالبی در خصوص اهمیت مواردی از جمله به روز رسانی محتوای دروس ، افزایش دوره های مهارت افزایی  و تاثیر موارد ذکر شده در اختصاص بودجه ، ظرفیت اخذ دانشجویان تحصیلات تکمیلی و میزان مجوز رشته جدید در دانشگاه رازی عنوان نمودند و بر نقش مدیران محترم گروه های آموزشی به عنوان محور این تلاش تاکید نموده و خواستار اطلاع رسانی موارد در جلسات گروه های آموزشی  و همکاری کلیه اعضای هیأت علمی در جهت تحقق موارد مذکورشدند. و همچنین مطالبی در زمینه تهیه گزارش تغییرات در تدوین دروس اختیاری و تغییر سرفصل ها ارائه نمودند.

سپس آقای دکتر رضا آقایاری مدیر کل آموزشی دانشگاه ، در خصوص امکان سنجی پتانسیل مجازی درجهت ارتقا سطح آموزش ، مهارت افزایی و گام برداشتن در راستای نیل به اهداف نظام رتبه بندیISC   در دانشکده فنی و مهندسی مطالبی را عنوان نمودند .

وی با بیان این مطلب که مدیران محترم گروه های آموزشی  در جهت آموزش مجازی اقدامات خوبی انجام داده اند ، پیشنهاد نمودند که مدیران گروه با تکیه بر الگوی مناسب  در خصوص تهیه برنامه های کوتاه مدت ، بلند مدت و ارائه دروس آزمایشگاهی به صورت مجازی در ترم آینده  موارد مربوطه را در جلسات گروه های آموزشی مورد بحث و بررسی قرار داده و ضمن تهیه پاورپوینت محتوای ارائه دروس آزمایشگاهی  با همکاری کارشناسان آزمایشگاه نسبت به ارسال موارد مذکور به معاونت آموزشی دانشکده اقدام نمایند .وی افزود برخی از سرفصلها که به صورت مجازی قابل اجرا نخواهد بود به صورت حضوری با رعایت پروتکل ها برگزار میگردد.

مدیر کل آموزش بیان داشت که تغییر سرفصلها به عنوان اولویتی در حرکت به سوی اشتغالزایی  و مهارت افزایی و  ارائه دروس مهارتی اختیاری تقاضا محور در نظام آموزشی  با استفاده از پتانسیل غیر حضوری در جهت غنا بخشی سرفصلها مد نظر می باشد و لازم است که مدیران محترم گروه های آموزشی موارد بازنگری و تدوین برنامه های درسی، بعد از تصویب در گروه آموزشی به شورای دانشکده اعلام نمایند .

در ادامه آقای دکتر غلامرضا سالمیان مدیرکل تحصیلات تکمیلی در خصوص معرفی نماینده از طرف دانشکده فنی و مهندسی جهت پیگیری در زمینه بازنگری و تدوین برنامه های درسی نکاتی را مطرح نمودند .

سپس آقای دکتر فرشاد رحیم پور در خصوص برگزاری دوره های مهارت افزایی برای دانشجویان در جهت اشتغالزایی ، سرمایه گذاری بر استعدادهای درخشان ، انتخاب رشته و معرفی دانشگاه رازی برای جذب دانشجویان با تراز علمی بالا نکاتی را مطرح نمودند .

در خاتمه آقای دکتر محسن حیاتی در خصوص ارائه برنامه راهبردی کوتاه مدت بر اساس شاخص های آموزشی برای سال 1400 ، برگزاری دروس آزمایشگاهی به صورت مجازی در صورت امکان ، ارائه دروس اختیاری تاثیرگذار بر اشتغالزایی ، تدوین و بازنگری سرفصلها در گروه های آموزشی و مشارکت اعضای هیأت علمی در فعالیت های پژوهشی با توجه به آیین نامه جدید نظام رتبه بندی ISC   نکاتی را عنوان نمودند .

سپس مدیران محترم گروه های آموزشی نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص مطالب مطرح شده عنوان نمودند .