مراسم تجلیل از دانشجویان و دانش آموختگان ممتاز دانشکده فنی مهندسی

مراسم تجلیل از دانشجویان و دانش آموختگان ممتاز دانشکده فنی مهندسی، برگزیدگان بیست و چهارمین المپیاد دانشجویی در کشور و منطقه پنج  در روز سه شنبه مورخ 1398/09/12 با حضور معاون و مدیرکل آموزشی دانشگاه رازی هیئت رئیسه، مدیران گروه های آموزشی ،اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشکده فنی مهندسی در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار گردید.

درابتدای مراسم آقای دکتر علی سلیمی معاونت آموزشی دانشگاه رازی ضمن خیر مقدم به حاضرین در مراسم و تبریک به دانشجویان از شرکت در مراسم تجلیل از دانشجویان اظهار خشنودی نمودند.

در ادامه آقای دکتر محسن حیاتی ریاست دانشکده فنی مهندسی ضمن تبریک به دانشجویان ممتاز در خصوص تاریخچه تاسیس دانشکده در سال 1371 با زیربنای 22000 متر مربع که در رشته های مهندسی برق،عمران ،مکانیک وشیمی در مقطع کارشناسی با ده عضو هیات علمی شروع به کار نموده و در حال حاضر دانشکده های نفت و پتروشیمی ، معماری ،برق و کامپیوتر با زیر بناهای 5000،6000،6000 مترمربع  با 101  عضو هیئت علمی و2530 دانشجو در سه مقطع وبا جذب 110 دانشجوی خارجی فعالیت خود را گسترش داده  است . در این راستا پژوهشکده نفت با سه مرکز cfd، جداسازی ، هوش محاسباتی و مرکز تحقیقات دانشکده برق و کامپیوتر با دو مرکزآنتن و هوش محاسباتی تاسیس گردیده . با توجه به پتانسیل موجود در دانشکده از دانشجویان خلاق انتظار میرود با انجمن های علمی دانشجویی در راستای حرکت به سوی دانشگاه های نسل سوم و چهارم ،اشتغال زایی و کار آفرینی همکاری داشته باشند.

در خاتمه 114نفر از دانشجویان و دانش آموختگان ممتاز و برگزیده های المپیاد دانشجویی دانشکده فنی مهندسی با اهدای لوح یاد بود مورد تقدیر قرار گرفتند.