مراسم افتتاحیه، دبیرخانه دائمی جشنواره لیگ معماران جوان - display-page

مراسم افتتاحیه، دبیرخانه دائمی جشنواره لیگ معماران جوان

مراسم افتتاحیه، دبیرخانه دائمی جشنواره لیگ معماران جوان روز یکشنبه 15 اردیبهشت ماه 98 ساعت 9 صبح با حضور مسئولین دانشگاه رازی: دکتر فرزاد ویسی، دکتر علی اکبر محسنی، دکتر محسن حیاتی، دکتر عباس مهروان و مسئولین شهر کرمانشاه در محل آمفی تئاتر دانشکده فنی مهندسی برگزار گردید.

در ابتدای مراسم آقای دکتر محسنی معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه در خصوص ارتقاء دانشگاه ها به نسل سوم در بستر شرایط فرهنگی، سیاسی و اجتماعی صورت گرفته که استفاده از دستاوردهای غرب امکان پذیر می باشد ولی عین آن را نمی توانیم در ایران اجرا نماییم .

در ادامه دکتر مهروان در خصوص معرفی لیگ معماران جوان با ایجاد فرصت مناسب برای معماران جوان در جهت طرح مساله و ارائه پاسخ به مشکل مطرح شده که قابل آزمون باشد بیان نمودند، سپس نحوه برگزاری مسابقه، شرایط شرکت کنندگان، عملکرد و اهداف آن، مراحل داوری ها وجوایز مسابقه اشاره نمودند.

آقایان دکتر سعید مرادی، دکتر ایرج اعتصام، دکتر قانعی و خانم دکتر مژگان شریعت زاده نقطه نظرات مفید وارزنده ای در خصوص پیشینه و قدمت معماری، راه اندازی شورای سیاست گذاری لیگ معماران جوان، انتخاب اعضای شورا ی سیاست گذاری درجهت تداوم لیگ، نقش پررنگ زنان در لیگ، استفاده از فرهنگ بومی و محلی  بیان نمودند..

در خاتمه پیام ویدئویی خانم ها کیسو و مژگان حریری و مهندس آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی پخش گردید.

در پایان مراسم محل استقرار دبیرخانه دائمی جشنواره با حضور مهمانان، واقع در دانشکده معماری افتتاح گردید .