جلسه هیئت رئیسه و مدیران گروه های آموزشی دانشکده فنی مهندسی با مدیر کل سازمان فنی و حرفه ای استان - display-page

بسم الله الرحمن الرحیم

در روز دوشنبه97/02/31، رأس ساعت 10 صبح جلسه ای با حضور هیأت رئیسه دانشکده فنی مهندسی و مدیران گروه های آموزشی دانشکده، با آقای مهندس یاور محمدی مدیرکل سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه و آقای مهندس ایمانی معاون آموزشی این سازمان، در سالن شورای دانشکده فنی مهندسی برگزار شد.

در ابتدای جلسه، آقای دکتر حیاتی رئیس دانشکده فنی مهندسی، ضمن خوش­ آمد گویی به میهمانان و آرزوی قبولی طاعات حاضرین در جلسه، توضیحات مبسوطی را در مورد دانشکده فنی مهندسی و وضعیت گروه های آموزشی متبوع و دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی ارائه نمودند.

دکترحیاتی با بیان اینکه از لحاظ میانگین سنی اعضای هیأت علمی، دانشکده فنی مهندسی از جوانترین دانشکده های دانشگاه رازی است، افزود: از نظر فعالیت های پژوهشی، دانشکده فنی مهندسی در مقایسه با سایر دانشکده های دانشگاه رازی پیشتاز بوده و بیشترین تعداد مقالات ISI را ارائه نموده است.

وی عنوان کرد: از آنجا که سیاست دانشگاه رازی، ارتباط تنگاتنگ و تعامل روزافزون با فضاهای علمی و آموزشی خارج از دانشگاه می باشد، ما ضمن تلاش در این راستا، اقدام به راه اندازی دفتر ارتباط با سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان در دانشکده فنی مهندسی نموده ایم تا با حضور منظم کارشناس مسئول، ارتباط بهتری با سازمان مذکور داشته باشیم و جهت رفع مسائل و دغدغه های موجود در زمینه برگزاری کارگاههای مورد نیاز، همفکری بیشتری داشته باشیم؛ اما متأسفانه مدتی است که این دفتر غیرفعال شده و امیدواریم یکی از دستاوردهای مهم این جلسه، فعالیت مجدد این دفتر باشد. ایشان در ادامه در خصوص قراردادهای فی ما بین، تعرفه دوره ها و سایر موارد مرتبط توضیحات مبسوطی ارائه نمودند.

در ادامه، مدیران گروه های آموزشی مختلف دانشکده، ضمن قدردانی از زحمات مسئولان سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان به بیان مسائل و مشکلات دانشجویان گروه های آموزشی در خصوص کارگاه های برگزار شده در سازمان فنی و حرفه ای پرداختند و پیشنهاداتی را در این زمینه ارائه دادند.

سپس دکتر حمدی عبدی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دکتر عباس مهروان، معاون پژوهشی و اجرایی دانشکده فنی مهندسی، مطالبی را ارائه دادند. دکتر مهروان پیشنهاد عقد تفاهم نامه به جای قرارداد، فی مابین دانشگاه رازی و سازمان فنی و حرفه ای را مطرح و اظهار داشت: با عقد تفاهم نامه طولانی مدت (به عنوان مثال 4 ساله) و در صورت نیاز، تمدید آن، نیاز به تنظیم قراردادهای جدید در ابتدای هر نیمسال تحصیلی نبوده و این مسئله سبب افزایش سرعت در انجام همکاری های متقابل و نحوه پرداخت حق الزحمه ها به صورت پرداخت هزینه کرد مطابق تفاهم نامه خواهد شد.

در ادامه جلسه، مهندس یاور محمدی مدیرکل سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه، با بیان اینکه به لحاظ آموزشِ نواقص و ناکارآمدی هایی در سازمانهای متولی حوزه آموزش وجود دارد و تنها شامل دانشگاه و سازمان فنی و حرفه ای نمی شود، افزود: مشکل عمده ما "بیکاری" است و حال آنکه روز به روز بر تعداد دانشجویان و فارغ التحصیلان افزوده می شود.

وی بیان کرد: یکی از سیاست های کشور حمایت از کارگاه های کوچک است و در این راستا بسیاری از صاحبان این کارگاه ها، امکانات و تسهیلات دریافت می کنند اما متأسفانه آن را در جهت رفع مشکلات شخصی و معیشتی خود به کار می گیرند.

مدیرکل سازمان آموزش فنی و حرفه ای گفت: دانشگاه و سازمان فنی و حرفه ای مکمل هم هستند و عمده فعالیت های ما باید معطوف به حوزه اشتغال و حل مشکل بیکاری باشد؛ به گونه ای که خروجی هر دو سازمان، نیروی آموزش دیده و ماهر باشد.

مهندس محمدی اولویت سازمان فنی و حرفه ای را ارتباط با دانشگاه عنوان کرد و گفت: ما نیاز به دوره بازآموزی مربیان داریم و مربیان ما از ارتباط با اساتید دانشکاه استقبال خواهند کرد.

ایشان در پایان عنوان کرد: ما تلاش می کنیم که یک تعامل کاری قوی تر از گذشته، نشست های چندجانبه و بازدیدهای کاری با حضور اساتید و دانشجویان داشته باشیم و در حین این بازدیدها است که مشخص می شود چه تجهیزات و امکاناتی لازم است خریداری شود.

در پایان جلسه، مهندس ایمانی، معاون آموزشی سازمان فنی و حرفه ای استان کرمانشاه، ضمن ارائه توضیحات مبسوطی در خصوص موارد آموزشی مطرح شده، اظهار داشت: یکی از دلایل برگزاری آزمایشگاه ها و کارگاه ها در سازمان فنی و حرفه ای این است که ذهن دانشجویان را به سمت مهارت آموزی تغییر می دهد. دانشجویان ما باهوش هستند اما مهارت ندارند. اگر دانشجو در کنار درس، مهارت آموزی داشته باشد، موفق تر خواهند بود.