جلسه انجمن های علمی دانشکده فنی مهندسی با هیأت رئیسه دانشکده و اساتید مشاور انجمن ها - display-page

در روز چهارشنبه مورخ 1396/02/19 جلسه انجمن­ های علمی دانشکده فنی مهندسی با حضور هیأت رئیسه دانشکده، اساتید مشاور، دبیران و اعضای انجمن­ های علمی در این دانشکده برگزار شد.

جلسه، با قرائت آیاتی از کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد و در ابتدای جلسه، آقای دکتر محسن حیاتی رئیس دانشکده فنی مطالبی را به شرح زیر ارائه نمودند:

در حال حاضر 11 انجمن علمی- دانشجویی در دانشکده فنی مهندسی فعالیت دارند که از این بین، انجمن­ های علمی رباتیک، معماری پایدار و ساختمان، سه انجمن تازه تأسیس می­ باشند.

ایشان با اشاره به اینکه انجمن­ های علمی با کمبودهایی هم از بعد نرم ­افزاری و هم از بعد سخت­ افزاری مواجه هستند، عنوان نمودند: انتظار داریم انجمن­ های علمی- دانشجویی با اجرای برنامه­ های تکمیلی آموزشی، به مرکزی برای پرورش استعدادهای علمی تبدیل شوند. همچنین، انجمن­ های علمی باید برنامه­ های مشخص همراه با خروجی مشخص داشته باشند. دکتر حیاتی در ادامه افزودند: انجمن­ های علمی بعنوان نیروی محرکه علمی دانشکده می ­بایست در زمینه حمایت از اختراعات، ابتکارات، خلاقیت­ های علمی و برگزاری نمایشگاه­ های علمی فعالیت کنند.

ایشان بیان کردند: نقش اساسی اساتید مشاور و دبیران انجمن­ های علمی، در تبیین و اجرای اهداف و برنامه­ های کاری کوتاه مدت و بلند مدت باید  هدفمند با خروجی مشخص ­باشد.

در ادامه، آقای دکتر عباس مهروان، معاون پژوهشی و اجرایی دانشکده فنی مهندسی پیشنهاداتی را به شرح زیر ارائه نمودند:

1- برگزاری جلسات انجمن­ های علمی جهت ارائه گزارش ماهیانه فعالیت­ ها در آخرین  چهارشنبه هر ماه.

2- ارسال گزارش کتبی فعالیت­ های انجام شده انجمن­ های علمی- دانشجویی در سال 96 و فعالیت ­های پیش­ بینی شده آنها جهت سال 97 تا تاریخ چهارشنبه 1396/02/26 از طریق سیستم اتوماسیون برای معاونت پژوهشی دانشکده.

3- اعلام تاریخ جلسات انجمن­ های علمی- دانشجویی با اساتید مشاور شامل تاریخ روز و ساعت جلسه به دانشکده.

4- تسویه حساب و اموال­ گردانی سالانه انجمن ­های علمی- دانشجویی با تأیید اساتید مشاور و تحویل آن به گروه ­های مربوطه قبل از برگزاری انتخابات دوره بعد.

5- اعلام لیست تجهیزات و امکانات موجود انجمن­ های علمی- دانشجویی تا تاریخ یکشنبه 1396/02/23 به دانشکده.

6- ارسال صورتجلسه جلسات انجمن های علمی- دانشجویی از طریق سیستم اتوماسیون به ریاست و معاون پژوهشی دانشکده.

7-  پیگیری صرفاً فعالیت ­های مصوب انجمن ­های علمی- دانشجویی از طریق دانشکده.

در ادامه جلسه، اساتید مشاور انجمن های علمی به شرح زیر، به بیان اهمّ برنامه ها و فعالیت های انجام شده در سال 96 و برنامه های موردنظر برای سال 97 پرداختند که مواردی به شرح ذیل به اختصار بیان می شود.

نام انجمن علمی

استاد مشاور

فعالیت­ های انجام شده یا در دست اقدام

مهندسی مکانیک

دکتر حشمت­ اله حقیقت

1- چاپ پیش شماره نشریه مهندسی مکانیک.

2- برگزاری مسابقات علمی مجازی برای اولین بار در ایران.

مهندسی شیمی

دکتر علیرضا حبیبی

1- ارتقاء علمی و افزایش انگیزه دانشجویان برای شرکت در برنامه­ های فوق برنامه.

2- چاپ گاهنامه به رنگ علم.

3- غرفه کارآفرینی برای دانش آموزان مناطق زلزله ­زده سرپل ذهاب که هم اکنون نیز فعال است.

4- تشکیل NGO

مهندسی عمران

دکتر جهانگیرخزائی

1- تشکیل و تقویت تیم­ های دانشجویی از بین تمام دانشجویان برای مسابقات عمرانی بصورت رسمی در کشور.

2-  برگزاری بزرگداشت مناسبت­ های خاص از جمله روز بتن.

3-  تقویت و تأکید بر چاپ نشریات از جمله نشریه پیچش.

مهندسی معماری

دکتر هادی عبادی

1-  کسب مقام انجمن برتر کشور و دو جایزه ملی در حوزه فضای مجازی.

2-  ایجاد وب سایت انجمن علمی معماری با دومین دانشگاه رازی.

3-  طراحی و اجرای محوطه دانشکده معماری.

4-  نشست نقد گروه و خود انجمن علمی معماری توسط دانشجویان هر 6 ماه یک بار.

5-  طراحی و اجرای دکوراسیون جشنواره حرکت.

6-  ایجاد سامانه پیامکی و ارسال پیامک تبریک برای اساتید در مناسبت­های  خاص.

مهندسی کامپیوتر

دکتر فردین ابدالی

1-  برگزاری کلاس ­های آموزشی رایگان برای دانشجویان.

2-  همکاری با مراکز استارت آپ.

3-  برگزاری مسابقات ACM ، میزبانی آن در دانشگاه رازی و کسب مقام در آن.

4-  انتشار نشریه آژمان.

5- پایه ریزیGame Center  دانشگاه.

مهندسی برق

دکتر محمدسجاد بیاتی

1- راه­ اندازی وب سایت انجمن­ های علمی کل دانشگاه.

2-  نصب دوربین مدار بسته.

3-  انتشار اولین شماره نشریه آذرخش و دومین شماره نشریه سیلیکون.

رباتیک

مهندس فرزاد مظفری

1- کسب مقام سوم جهانی در شهر برمن آلمان؛ لیگ ربات­ های امدادگر واقعی (2006)

2- کسب مقام دوم بهترین مانور ربات؛ لیگ ربات­ های امدادگر واقعی (2007)

3- کسب مقام اول بهترین مانور ربات؛ لیگ ربات­ های امدادگر واقعی (2008)

4- کسب مقام دوم ربات­ های انسان نما؛ جشنواره جوان خوارزمی (2008)

5- کسب مقام اول مسابقات کارون کاپ؛ لیگ رباتیک پرنده UAV (1396)

6-  اتمام ساخت ربات زیردریایی و رونمایی آن در جشنواره حرکت سال جاری.

معماری پایدار

دکتر عباس مهروان

با توجه به اینکه انجمن علمی معماری پایدار از اردیبهشت ماه سال 97 تأسیس شده است، این انجمن بیشتر بر آماده سازی زیرساخت ها تمرکز کرده است و از جمله فعالیت­ های انجام شده آن، توسعه ارتباطات، سازماندهی گروه، مشخص نمودن وظائف و مسئولیت­ های اعضای انجمن، طراحی لوگو، سربرگ، پرچم و وب سایت انجمن توسط اعضای طراحی و ارسال آن جهت تصویب به معاونت محترم فرهنگی دانشگاه می باشد.

برنامه­ های انجمن در سال 97 شامل:

1- جمع­ آوری تجربیات و دستور کارهای جهانی در خصوص بازسازی مناطق زلزله­ زده جهت چاپ بصورت کتابچه.

2- خلاصه گزارش زلزله استان و همچنین گزارش سلسله سمینارهایی که تاکنون پیرامون این موضوع در دانشگاه رازی برگزار گردیده، جهت چاپ در نشریه پایا

3- برگزاری نمایشگاه معماری پایدار و معرفی نمونه ­های اجرایی موفق داخلی و خارجی.

4- طراحی و اجرای لوگوی انجمن.

5- طراحی و اجرای الگوی ساختمان سبز (ساخت یک بوفه سبز در دانشگاه)

6- دعوت از نماینده UNDP جهت برگزاری کلاس­ های آموزشی در خصوص مدیریت در مناطق زلزله ­زده.

7- تهیه پروپوزال معماری پایدار متحرک (کاروان دانش در مناطق زلزله­زده) جهت توسعه آموزش شناختی پایدار.

8- دعوت از اساتید محترم دانشگاه با تخصص­­ های مرتبط در زمینه پایداری جهت پشتیبانی علمی و همکاری با انجمن.

در پایان جلسه، دبیران انجمن­ های علمی- دانشجویی به بیان مسائل، مشکلات و پیشنهاداتی پرداختند و جلسه، با ذکر صلوت بر محمد و آل محمد (ص) به پایان رسید.