برگزاری دومین دوره مسابقه موشکهای آبی توسط انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک

دومین دوره مسابقه موشکهای آبی توسط انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک تحت مشاوره آقای دکتر جواد رستمی  در روز دوشنبه مورخ 1398/02/19 ساعت 10:30در محوطه دانشکده برق وکامپیوتر با حضور بیست تیم شرکت کننده، اساتید و دانشجویان گروه مکانیک برگزار گردید .

اولین دوره این مسابقه در سال 1397 در ماده برد و مسافت انجام گردید و این دوره در ماده هدف برگزار گردید .  در این خصوص کارگاه هایی توسط اساتید گروه مکانیک برای شرکت کنندگان برگزار گردید . .هدف از این مسابقه به کار گیری اصول و مبانی درسهای مکانیک سیالات و ترمودینامیک توسط دانشجویان به صورت عملی  عنوان گردید .

داوری این مسابقه را آقایان دکتر فرزاد ویسی، دکتر حشمت اله حقیقت، دکتر مهراد پاک نژاد،

دکتر جعفر جماعتی، دکتر میثم سعیدی، دکتر علی امیری و دکتر سهیل طالبیان به عهده داشتند.

در پایان مسابقه به تیم های برگزیده جوایزی اهدا گردید .

نفر اول : آقای مهدی محمدی گروسی

نفر دوم : آقای میلا خسروی