برگزاری اولین جلسه شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده فنی مهندسی به صورت مجازی در سال 99

با استعانت از خداوند متعال، اولین جلسه شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده فنی مهندسی، به صورت مجازی، از طریق سیستم LMS دانشگاه، در مورخ 1399/1/11، با محوریت تأکید بر فعال سازی بیش از پیش سیستم آموزش مجازی، با حضور آقای دکتر حیاتی رئیس محترم دانشکده فنی مهندسی، آقای دکتر آقایاری مدیر محترم امور آموزشی دانشگاه، معاونین محترم آموزشی و پژوهشی، مدیران محترم گروه های آموزشی و رئیس محترم اداره آموزش دانشکده، از ساعت 11 تا 12:20 برگزار گردید و در خصوص نکات زیر بحث و تبادل نظر به عمل آمد:

1. در ابتدا آقای دکتر حیاتی ریاست محترم دانشکده فنی مهندسی ضمن تبریک سال نو و آرزوی سلامتی برای همه همکاران، ضمن تشکر از حضور همکاران، بر اجرای مصوبات شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در خصوص سیستم آموزش مجازی که از طریق سیستم اتوماسیون برای مدیران محترم گروه های آموزشی  ارسال شده تأکید واهم موارد را به شرح ذیل اعلام فرمودند:

الف) برگزاری دو هفته کلاس مجازی آنلاین یا آفلاین برای هر درس تئوری تا 20 فروردین، بر اساس جزئیات اعلام شده در نامه های ارسالی- مدیران محترم گروه های آموزشی در صورت لزوم به همکاران (شامل همکاران حق التدریسی) از طریق مقتضی، مجدداً اطلاع رسانی نمایند.

ب) ارسال گزارش کتبی کلاسها از طریق اتوماسیون از طرف استاد برای مدیر محترم گروه و اعلام موارد توسط مدیران محترم گروه ها برای آموزش دانشکده، به منظور درج موارد در صفحه آموزش مجازی دانشکده

ج) کسب آمادگی لازم توسط همکاران محترم برای برگزاری کلاسهای درسی به صورت آنلاین و از طریق سامانه LMS از مورخ 1399/1/23.

1. آقای دکترآقایاری، با تأکید بر شرایط خاص به وجود آمده و الزام استمرار آموزشی و حفظ ارتباط اساتید محترم با دانشجویان گرامی، به برخی از امکانات سیستم مجازی LMS اشاره نمودند.
  2. آقای دکتر عبدی، ضمن تبریک سال جدید و آرزوی توفیق و سلامتی برای همه همکاران، بر لزوم تلاش همه ی مدیران محترم گروه ها و اعضای محترم هیئت علمی برای اجرای موفق سیستم آموزش مجازی تأکید نمودند.
  3. موارد زیر مطرح و مقرر گردید:
  • برنامه آموزشی گروه ها، از 4 بخش برنامه ریزی شده در روز به 12 بخش برای استفاده در سیستم آموزش مجازی، بر اساس برابری تقریبی تعداد دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در هر ساعت، توسط مدیران محترم گروه های آموزشی اصلاح و موارد تا 16 فروردین ماه، به آموزش دانشکده اعلام شود.
  • امکان برگزاری کلاسهای فوق العاده یا اضافه بر موارد برنامه ریزی شده، بعد از هماهنگی اساتید محترم با دانشجویان و نیز مدیرمحترم گروه، در سامانه آموزش مجازی فراهم می باشد.
  • مدیران محترم گروه های آموزشی، ضمن هماهنگی با اعضای محترم حق التدریسی و دریافت فایل های جلسات، موارد را در صفحه گروه (پورتال) بارگذاری نمایند.
  • امکان برگزاری جلسات دفاع از اوایل اردیبهشت، از طریق سامانه LMS بعد از انجام هماهنگی های لازم، فراهم خواهد بود.

در ادامه مدیران محترم گروهها به طرح سئوال پرداخته و موارد بررسی گردید. همچنین آقای دکتر مردوخی پیشنهاد امکان ارائه محتوای درسی در سامانه "میز خدمت دانشگاه رازی" را مطرح نمودند.