بازدید دانشجویان رشته مهندسی مکانیک دانشگاه رازی از شرکت پالایش نفت کرمانشاه - display-page

بازدید دانشجویان رشته مهندسی مکانیک دانشگاه رازی از شرکت پالایش نفت کرمانشاه

دانشجویان رشته مهندسی مکانیک دانشگاه رازی روز شنبه مورخ 97/08/12 از قسمتهای مختلف شرکت پالایش نفت کرمانشاه با همراهی آقای دکتر جواد رستمی عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک  بازدید به عمل آوردند. در این بازدید ابتدا در سالن جلسات روابط عمومی این شرکت توضیحات کلی در مورد شرکت پالایش نفت کرمانشاه شامل تاریخچه، ظرفیت تولید، محصولات و قسمتهای مختلف پالایشگاه به دانشجویان ارائه گردید. در ادامه در اتاق کنترل، فرآیندهای پالایشی برای دانشجویان توضیح داده شد و در انتها قسمت های مختلف واحدهای تقطیر، کارگاه های مکانیک شامل تعمیرات مبدل­های حرارتی و پمپ ­های سانتریفیوژ، نیروگاه بخار و برج خنک­ کن توسط دکتر رستمی برای دانشجویان تشریح گردید. بازدید ساعت 10 صبح آغاز و در ساعت 13:30 به پایان رسید.