کسب مقام اول مسابقات ملی کارون کاپ 96 توسط تیم رباتیک دانشکده فنی مهندسی دانشگاه رازی - display-page

گزارش عملکرد تیم رباتیک دانشکده فنی مهندسی دانشگاه رازی در مسابقات ملی کارون کاپ 96 کارون کاپ

درباره کارون کاپ:

مسابقات فناورانه کارون کاپ به میزبانی سازمان آب و برق خوزستان و با همکاری شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی کارون بزرگ و شرکت دانش بنیان جهان صنعت جنوب طی دو دوره در روزهای 72 - 72 بهمن ماه 1396 و 71 تا 72بهمن ماه 1396 در محل گیت بوستان شهرستان اهواز برگزار شد.

محورهای اصلی و تخصصی رویداد:

1 .برگزاری 13 لیگ مختلف

2.برگزاری نمایشگاه از دستاوردهای علمی و صنعتی حامیان مسابقه

3 .برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی همزمان با برگزاری مسابقات

4 .برگزاری کارگاه های تبدیل دانش به کسب و کار

بیش از 300 تیم پیش ثبت نام انجام داده که در نهایت 193 تیم در مسابقات به رقابت پرداختند که این مهم در نوع خود در مسابقات کشوری رباتیک کم نظیر می باشد. تمامی شرکت کنندگان دراین مسابقات برای اولین بار در تاریخ برگزاری مسابقات رباتیک در کشور، توسط برگزار کننده بیمه شدند. بیش از 500 میلیون ریال حمایت مالی از تیم های برگزیده در این مسابقات صورت پذیرفت. سطح کیفیت این مسابقات بسیار باال بوده و برای اولین بار در مسابقات رباتیک کشوری، سه موسسه بین المللی اروپایی نیز با نظارت بر این مسابقات به شرکت کنندگان گواهی معتبر اعطا نمودند. همزمان با برگزاری مسابقات کارگاه های تخصصی آموزشی و نمایشگاه عرضه محصوالت رباتیک برگزار گردید.

هدف از مسابقات رباتهای پرنده بدون سرنشین فضای باز  Unmanned Aerial Vehicles) UAV Outdoor) بررسی قابلیت های وسایل نقلیه هوایی و کاربرد آن ها در مباحثی نظیر معماری و سناریو آتش سوزی و امداد رسانی می باشد. ربات ساخته شده یک ربات کواد کوپتر (Quadcopter) می باشد که با اپراتور به صورت دید غیر مستقیم و توسط دوربین نصب شده بر روی ربات هدایت می شود. این ربات قابلیت پردازش تصویر و خواندن کدهای QR و محل فرود و همچنین قابلیت شناسایی مصدومان (امدادرسان) را در زمین مسابقه دارد و حمل وزنه و تحویل آن به محل مورد نظر را دارد. در طی این مسابقات در دوره دوم برگزاری ( بهمن ماه 96) ،تیم RoboRazi دانشکده فنی مهندسی دانشگاه رازی کرمانشاه به سرپرستی آقای مهندس فرزاد مظفری در مسابقات رباتیک در لیگ پرنده UAV در میان تیم های شرکت کننده از دانشگاه های مختلف موفق به کسب مقام اول مسابقات گردید و پس از آن تیم های دانشگاه اصفهان و تبریز به ترتیب مقام های دوم و سوم را کسب کردند.