جلسه هم اندیشی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه رازی - صفحه نخست

جلسه هم اندیشی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه رازی

برگزاری جلسه  هم اندیشی انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه رازی به میزبانی دانشکده فنی مهندسی

جلسه بررسی و تشریح آیین نامه انجمن های علمی دانشجویی و ماهیت شرکت در جشنواره حرکت با حضور جناب آقای دکتر محسن حیاتی ریاست محترم دانشکده فنی مهندسی ، جناب آقای دکتر معصومی پورمدیریت محترم  امور فرهنگی دانشگاه رازی  دانشجویان عضو انجمن های علمی دانشگاه رازی و اساتید محترم مشاور در روز چهارشنبه تاریخ ۹۶/۲/۲۷ از ساعت ۱۰ لغایت ۱۲ در محل آمفی تئاتر دانشکده فنی مهندسی برگزارگردید.

این مراسم با پخش آیاتی از کلام الله مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. پس از آن ریاست محترم دانشکده فنی مهندسی ضمن خوشامد گویی به مدعوین جلسه بر اهمیت ارتباط مابین دانشگاه و صنعت در توسعه کشور و نیز نقش انجمن های علمی دانشجویی در بر قراری و تداوم این ارتباط سازنده پرداختند. در ادامه آقای دکتر معصومی پور ضمن اعلام انتخاب دانشگاه رازی از سوی وزارت محترم علوم تحقیات و فن آوری بعنوان میزبان دهمین جشنواره ملی حرکت که در نیمه دوم سال  1396 برگزار خواهد شد، این اتفاق را فرصتی مهم برای اعضای انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه رازی در راستای ارائه دستاورد و فعالیتهای علمی، پژوهشی و فرهنگی خود در مقیاسی ملی معرفی نمودند.

در ادامه نشست آقای مهندس محمد علی بلادی دبیر اتحادیه انجمن های علمی معماری ، شهر سازی و مرمت کشور به تشریح آیین نامه انجمن های علمی دانشجویی و نیز ماهیت شرکت در جشنواره حرکت پرداختند. 30 دقیقه پایانی این نشست به پرسش های مدعوین و پاسخگویی مسئولین حاضر در جلسه اختصاص یافت. جلسه با ذکر صلواتی بر پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) و خواندان مطهرش پایان یافت.