بیانیه دانشگاه رازی در محکومیت کشتار مسلمانان روهینگیایی میانمار - display-page

اسمه تعالی وَما لَکُم لا تُقاتِلونَ فی سَبیلِ اللَّهِ وَالمُستَضعَفینَ مِنَ الرِّجالِ وَالنِّساءِ وَالوِلدانِ  (نساء/75) چرا در راه خدا، و (در راه) مردان و زنان و کودکانی که (به دست ستمگران) تضعیف شده‌اند، پیکار نمی‌کنید؟ اقلیت مسلمانان ستمدیدۀ روهینگیایی میانمار در روزهای اخیر، شاهد افزایش حملات و جنایات وحشیانه بودائی‌های متعصّب و تندرو است که با حمایت آشکار دولت آن کشور در حال اجراء می باشد. فاجعه ای که قلب تمام آزادگان جهان را به درد آورده است. بدون تردید، کشتار وحشیانۀ مسلمانان میانمار، ننگی آشکار بر پیشانی مدعیان حقوق بشر است. بی تفاوتی و سکوت رسانه های غربی و مجامع بین المللی، به ویژه سازمان ملل، نیز بر عمق این فاجعۀ دلخراش افزوده است. جامعه دانشگاهیان  دانشگاه رازی کرمانشاه، ضمن محکومیت و اعلام انزجار خود از کشتار ددمنشانه و اخراج مسلمانان میانماری، خواهان اقدام شایسته دستگاه دیپلماسی کشور و واکنش فوری کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی و مجامع بین المللی، علیه نسل کشی آشکار مسلمانان مظلوم میانمار است.

اسمه تعالی

وَما لَکُم لا تُقاتِلونَ فی سَبیلِ اللَّهِ وَالمُستَضعَفینَ مِنَ الرِّجالِ وَالنِّساءِ وَالوِلدانِ (نساء/75)

جامعه دانشگاهیان