بازدید هیئت رئیسه دانشگاه تکنولوژیک فرات الاوسط عراق از دانشکده فنی مهندسی - display-page

بازدید هیئت رئیسه دانشگاه تکنولوژیک فرات الاوسط عراق از دانشکده فنی مهندسی

در روز چهارشنبه 1396/12/9، نشست مسئولین دانشکده فنی مهندسی با رئیس دانشگاه تکنولوژیک فرات الاوسط عراق و هیأت همراه، در محل سالن شورای دانشکده برگزار گردید.

در ابتدای جلسه، آقای دکتر محسن حیاتی رئیس دانشکده فنی مهندسی دانشگاه رازی ضمن معرفی امکانات آموزشی و رشته­ های فعال دانشکده فنی اظهار داشت: با توجه به سطح علمی و اساتید مجرب در دانشکده فنی و پتانسیل­ های موجود، چشم­ انداز روشنی در آینده روابط دو دانشگاه از بعد همکاری در زمینه ­های آموزشی و پژوهشی قابل پیش ­بینی است.

در ادامه نشست، آقای دکتر عبدالکاظم الناصری رئیس دانشگاه تکنولوژیک فرات الاوسط عراق ضمن ابراز خوشحالی از حضور در دانشگاه رازی گفت: مایل هستم دانشگاه ما در رشته­ های مهندسی معماری، نانوتکنولوژی، مهندسی مواد و به صورت خاص در زمینه طراحی هواپیمای بدون سرنشین (ربات پرنده) با دانشکده فنی مهندسی دانشگاه رازی ارتباط برقرار نماید.

دکتر الناصری در ادامه با اشاره به اماکن مقدسه در عراق خاطر نشان کرد: دل­ها و خانه­ های ما همیشه آکنده از محبت و پذیرای زائران ایرانی است.

در پایان نشست، مسئولین دانشکده فنی مهندسی به همراه هیأت رئیسه دانشگاه فرات الاوسط به بازدید از امکانات و آزمایشگاه­ های دانشکده پرداخته و در پایان، عکسی به یادگار در محوطه دانشکده گرفتند.